Zábava pro malé i velké

TYJÁTR s.r.o.

Zborovská 21, 301 00 Plzeň
tel. 607 44 81 44 v provozní hodiny
e-mail: info@tyjatr.eu

AKTUALITY K PROVOZU OD 26.5.2021

26.05.2021 05:44

Prosíme všechny návštěvníky, kteří vstupují a pobývají v prostoru TYJÁTRU, aby pečlivě hodnotili svůj zdravotní stav – odložte prosím svoji návštěvu na později, pokud se necítíte dobře, zejména pokud máte respirační obtíže, zvýšenou teplotu či jakékoliv jiné obtíže. Moc Vám děkujeme za ohleduplnost!

 

Návštěvník musí dle vládního nařízení splnit podmínku platného negativního PCR  testu ne staršího než 7 dní, nebo antigenního testu ne staršího než 72 hod, nebo potvrzení o očkování (postačuje doba 3 týdny od podání první dávky), nebo potvrzení, že spadají do ochranné lhůty 180 dní od prodělání nemoci Covid-19) – nevztahuje se na děti mladší 6ti let.  Nebudeme nikoho kontrolovat, věříme, že každý vše sám zváží.

 

TYJÁTR má sice obrovskou kapacitu, ale tu si ještě asi delší dobu neužijeme. Maximální kapacita vnitřního hřiště je nyní omezena na 30 osob, personál se nezapočítává. Zatím nebudeme zavádět rezervace, vše vyhodnotíme a budeme vás informovat, pokud bychom zavedli jiná pravidla. Máme i venkovní část, tak snad nám bude přát i počasí.

 

Roušky ani respirátory nejsou nutné.

 

Bohužel vládní nařízení se dotýkají i provozu kavárny. Je nám to líto, ale ve vnitřních prostorách je zakázána konzumace jakýchkoliv potravin a nápojů - prosím, využijte venkovní posezení (vstup z dětské herničky).

 

Hřiště pravidelně větráme a desinfikujeme (a to i účinným ozónovačem).

 

Věříme, že i přes aktuální omezení si návštěvu v TYJÁTRU užijete a my se na všechny moc těšíme.