Zábava pro malé i velké

TYJÁTR s.r.o.

Zborovská 21, 301 00 Plzeň
tel. 607 44 81 44 v provozní hodiny
e-mail: info@tyjatr.eu

POHRAJTE SI V TYJÁTRU

23.08.2016 13:10

Snažíme se pro Vás vymýšlet stále něco nového, aby se Vám u nás líbilo. V TYJÁTRU tak od pondělí 29.8.2016 přibudou ke stávajícím hrám, které si můžete již nyní zapůjčit na recepci, i zcela nové hry od ALBI.

Přijďte si pohrát do TYJÁTRU:

UBONGO - napínavá rodinná hra ve svižném tempu s vyváženým poměrem rychlosti a strategie. V samotném nitru černé Afriky jsou ukryty diamanty nedozírné ceny. Jen šamani místního kmene vědí, jak se k nim dostat. Podaří-li se Vám vyřešit hlavolamy, cesta k pokladům se otevře. Dobře se soustřeďte a buďte pohotoví, ať může zaznít Váš vítězný pokřik „Ubongo!“

QUARTO - jedna z mála her, kde rozhodujete o tahu soupeře. Každý z 16 herních kamenů má čtyři různé vlastnosti. Barvu, výšku, půdorys a plnost či dutost. Vítězem se stává hráč, který umístí hrací kamen a vytvoří tak řadu čtyř kamenů, kde všechny hrací kameny mají alespoň jednu stejnou vlastnost. Problém je, že si nemůžete vybrat hrací kámen, který chcete hrát, ale soupeř vybírá za Vás.

OSADNÍCI Z KATANU - jsou legendou ve světě deskových her, která si získala přízeň milionů hráčů po celém světě. A čím tato hra jednoznačně předčí jiné deskové hry? Především variabilitou herního plánu. Každá partie je jedinečná. Spolu s protihráči osidlujete ostrov Katan.

DIFFERENCE - najdete rozdíl na dvou kartách, které jsou na první pohled stejné? Hráči se snaží co nejrychleji najít rozdíl mezi svou kartou a kartou uprostřed stolu. Problém je v tom, že na první pohled vypadají karty naprosto stejně.

PŘÍRODA V KOSTCE - svižná hra na procvičení paměti a vědomostí. Obsahuje karty z oblastí: flora a fauna, přírodní jevy, zajímavosti. Vaším cílem bude za 10 minut nasbírat co nejvíce karet z jednotlivých oblastí.

Tak přijďte vyzkoušet. Pouze na vratnou zálohu 100 Kč.

TYJÁTR